Kavels

Vorige pagina

Kavels

In bouwplan Groot Hermana zijn in de eerste fase 31 woningen gebouwd. Het vervolg is fase 2 met 21 kavels in verkoop.

Het plan bestaat uit 13 vrijstaande en 8 twee-onder-één-kapwoningen. De kavels zijn ruim, tussen de 390 m² en 700 m² en het grootste deel van de kavels grenzen met de voor- of achterkant aan openbaar groen.

De kleinschalige en ruime opzet van het ontwerp sluit aan bij het dorpse en weidse karakter van het dorp Minnertsga. Het bestemmingsplan en de welstandsnota van de gemeente Het Bildt zijn het kader voor je bouwplannen, die worden getoetst door de welstandscommissie van Hûs en Hiem. Groot Hermana fase 2 heeft dezelfde uitstraling als de al gebouwde woningen in fase 1. Het is een traditionele wijk met een moderne uitstraling. Dit betekent dat je, in principe, kiest voor 1 of 2 bouwlagen van baksteen met een kap. 

Voorschriften bestemmingsplan Groot Hermana

Welstandsnota Gemeente het Bildt 2015 

Kavelkaart

In Groot Hermana zijn verschillende kavels in verkoop. De kavels zijn ruim van opzet. Op de kavels 15 t/m 18 worden woningen volgens het All-Electric-Living woonconcept gerealiseerd. Het grondoppervlak van de kavels varieert van 390 m² tot 415 m².

Situatie

Woningen

In Groot Hermana start de bouwcombinatie van Miedema Planning, Technisch Buro Zonderland, Profijtwarmte en bouwbedrijf F. van der Meer & zn met de ontwikkeling van 4 volledig duurzame twee-onder-een-kap-woningen. 

Interesse in één van de kavels?

Wacht niet langer en neem direct contact op door gebruik te maken van ons contactformulier.